Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság

Hírek, információk


Kitüntetések a Víz Világnapja alkalmából…

Mindig nagy büszkeséggel tölt el egy munkahelyi közösséget, ha tagjait az a megtiszteltetés éri, hogy áldozatos munkavégzésüket elismeréssel tüntetik ki. A kitüntetések természetéből fakadó sajátosság, hogy nem minden kiemelkedően dolgozó munkaerő részesülhet egyszerre belőle, viszont annál örömtelibb, ha valakit ez a megtiszteltetés ér. Ezért évről-évre örömöt okoz Igazgatóságunknak, hogy dolgozói soraiból néhányan a Víz Világnapja alkalmából részesülnek a neves szakmai elismerésekből.
2022. március 21-én – a korábbi évekhez hasonlóan - a Belügyminisztériumban került sor a Víz Világnapja alkalmából megtartott ünnepségre, melynek keretein belül dr. Felkai László, a Belügyminisztérium közigazgatási államtitkára és Láng István, az Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgatója ágazati szakmai elismeréseket adott át a vízgazdálkodás területén dolgozó munkatársaknak.
Hatalmas megtiszteltetés érte Bányász András urat, a Sárospataki Szakaszmérnökség gátőrét, hiszen Magyarország belügyminisztere, dr. Pintér Sándor a vízügyi igazgatás területén huzamosabb időn keresztül végzett példamutató munkája elismeréséül az „Év Vízügyi Dolgozója” díjat adományozta részére és jutalomban részesítette.
Komjáti Sándor István úr a Gyöngyösi Szakaszmérnökség területi felügyelője a vízügyi ágazat érdekében több mint egy évtizeden át hivatásszerűen végzett kiemelkedő szakmai munkássága elismeréseként Miniszteri Elismerő Oklevelet és egyben jutalmat vehetett át.
Nevelős János úr, a Miskolci Szakaszmérnökség gátőre pedig magas színvonalú munkája, kiemelkedő szakmai tevékenysége és példamutató munkahelyi magatartása elismeréséül főigazgatói elismerő oklevél elismerésben és pénzjutalomban részesült.
Valamennyi kitüntetett elismeréséhez szívből gratulálunk, a további munkájukhoz pedig jó egészséget kívánunk.

2022.03.21.

   


További hírek, információk:

-1-   -2-   -3-   -4-   -5-  


Az Igazgatóság személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatása elérhető a linkre kattintva