Észak-magyarországi Vízügyi Igazgatóság

Hírek, információk


Búcsú a vízügyi szolgálattól
Gátőrkardot kapott Dr. Hoffmann Imre

Nyugdíjba vonulása alkalmából és munkájának elismeréseként a vízügyi ágazat legrangosabb kitüntetését, a gátőrkardot vehette át 2021. március 1-jén Dr. Hoffmann Imre volt közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár. Az ősszel leköszönt vezetőt otthonában, Rákóczifalván kereste fel Láng István, az OVF főigazgatója, és Lovas Attila a területileg illetékes vízügyi igazgató.

Dr. Hoffmann Imre 2012-től 2020-ig vezette helyettes államtitkárként a vízügyi szolgálatot a Belügyminisztériumban. Irányítása alatt elvárás lett a szakmaiság, a fegyelem és a pontosság. Működése idején az ágazat meghatározó szerepet kapott az ország vízgazdálkodásában, nemcsak az ár- és belvízvédelem, de az öntözés és az aszálykár-elhárítás területén is.

A "Dr. Hoffmann Imre VÍZÜGY" gravírozással ellátott gátőrkardot kiemelkedő szakmai teljesítményéért, példamutató munkahelyi magatartásáért és a védekezési feladatok kiszolgálásáért vehette át Láng István főigazgatótól. Az elismerés mellett az ünnepelt egy, a szakmai tevékenységét összegző szöveges-fényképes kiadványt, valamint a működése alatt történt jelentősebb vízügyi eseményeket összefoglaló filmet kapott a vízügy munkatársaitól.

A vízügyért végzett munkáját ezúton is köszönjük!

Láng István főigazgató köszöntő gondolatai Dr. Hoffmann Imrének

DR. HOFFMANN IMRE nyugállományú tűzoltó altábornagy
Dr. Hoffmann Imre, volt közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkár

2021.03.11.

   


További hírek, információk:

-1-   -2-   -3-   -4-   -5-  


Az Igazgatóság személyes adatok kezelésére vonatkozó tájékoztatása elérhető a linkre kattintva